В яких фільмах знімався актор і музикант Олексій Воробйов?

Олексій Володимирович Воробйов народився в січні 1988 року в Тулі, у сім'ї начальника охорони підприємства та домогосподарки. Коли його старшому братові батьки подарували акордеон, Олексій теж вирішив зайнятися музикою. Як виявилося, не даремно – з дитинства участь в російських і міжнародних конкурсах приносило йому перші місця.

Справжньою пристрастю в житті юного Олексія Воробйова був футбол. Юнацька збірна його рідного міста стала чемпіоном області, а сам Олексій – кращим нападником.

Проте після закінчення школи він здивував усіх своїм вибором майбутньої професії, і поступив в Музичний коледж мистецтв ім.Даргомижского, спеціальність «Керівник народного хору». У шістнадцять років його прийняли в фольклорний ансамбль міста Тула «Услід».

У 2005 році Олексій Воробйов став лауреатом Дельфійських ігор в номінації «Кращий вокал».

Тоді ж на екрані стартував телевізійний конкурс «Секрет успіху», де Олексій зарекомендував себе не тільки, як прекрасний виконавець, але і як непересічна особистість. Юне обдарування сподобалося відомому продюсеру Катерині фон Гечмен-Вальдек, під керівництвом якої пройшли самі гучні мюзикли в столиці на сцені театру Оперети.

Конкурс став для Олексія Воробйова пропуском на велику сцену – він переїхав до Москви, поступив в Естрадно-Джазове Училище ім. Гнєсіних, підписав контракт зі студією «Universal Music Росія», і записав свій перший сингл «Літо».

У 2006 році виконавця запросили виступити на відкритті та закритті Саміту Великої Вісімки, що проходив у Росії. А восени на каналі MTV вийшов молодіжний серіал «Мрії Аліси» (2006), з якого почалася кінематографічна кар'єра Олексія Воробйова.

Коли на початківця актора посипалися пропозиції від режисерів, він вирішив вступити в Школу-Студію МХАТ на курс Кирила Серебренникова. За словами Олексія, він звик у всьому бути першим – і якщо береться за якусь справу, то хоче бути професіоналом.

У 2007 році на церемонії RMA Олексій Воробйов став володарем премії «Відкриття MTV-2007», а на засіданні Всесвітньої Молодіжної Ради ООН в Нью-Йорку – був обраний Послом Доброї Волі. Олексій бере активну участь у житті суспільства – співпрацює з фондом «UNICEF» і програмою «Танцюй заради життя».

Цей молодий та успішний артист встигає буквально все – зніматися в кіно, записувати пісні, виступати в телешоу і закохуватися.

«Я насправді дуже влюблива! Причому кожного разу закохуюся абсолютно щиро і готовий дівчині весь світ відкрити! Я намагався помітити щось спільне в дівчатках, які мені подобаються, але вони щоразу зовсім різні: блондинки, брюнетки, високі, маленькі … Важливо, щоб дівчина була милою і жіночною, з почуттям гумору і любила носити сукні. Але ту єдину дівчину своєї мрії я досі так і не зустрів. »

Багато саундтреки до картин Олексій пише сам, наприклад, до трилера «Зворотний відлік», серіалів «Мрії Аліси» і «Ведмежий кут» (2010), фільму «Незакінчений урок» (2009).

У 2010 році на екрани вийшов серіал «У лісах і на горах», за участю актора, де його партнерками по знімальному майданчику стали відомі актриси Ольга Арнтгольц, Олена Дробишева і Юлія Снигирь.

«Зйомки проходили восени, вода холоднючий. А лазні взагалі не було – дерев'яна декорація і спеціальна машина пускає пар! Я поподтягівался, побігав, щоб розігрітися, потім зняв штани і рвонув до води. Забавно було, що чомусь саме в цей момент у всіх, включаючи гримерів і костюмерів, відразу знайшлися справи біля ставка! Але що робити – така у нас робота. Зняли швидко, з першого дубля. У цій же картині у нас було кілька еротичних сцен з Юлею Снигирь і Олею Арнтгольц. Що можу сказати? Акторський хліб нелегкий, так що повинні ж у нього бути і приємні сторони – зйомки в ліжку з красунями-актрисами. »

У 2010 році Олексій зайняв друге місце в реаліті-шоу "Жорстокі ігри" і взяв участь в знаменитому проекті Першого каналу «Лід і полум'я» разом з фігуристкою Тетяною Навкою. В ході проекту Олексій зламав руку, але не відмовився від подальшої участі, продовживши виступати із загіпсованою рукою.

14 травня 2011 Олексій Воробйов представлятиме Російську Федерацію на «Євробачення – 2011» з піснею «Get you», яка написана для нього продюсером Леді Гаги і багатьох інших зірок RedOne. Вперше ця пісня прозвучала в ефірі Першого каналу в програмі «Фабрика Зірок. Повернення ». Саме Перший канал транслюватиме конкурс «Євробачення» 14 травня 2011 .. Заради конкурсу Олексій змінив ім'я на Алекс Спарроу.

«Якщо доля, життя або Господь Бог дають шанс, то говорити – ні, стривайте, я зроблю це якось потім – це не про мене. У роботі легше переживати будь-які життєві проблеми. Ненавиджу неробство. »

Сингли

  • 2006 – Літо
  • 2006 – Російські забили
  • 2007 – Аліса
  • 2007 – Дівчисько
  • 2007 – Зараз або ніколи
  • 2008 – Desire
  • 2008 – Нова Російська Калинка
  • 2008 – Туга
  • 2008 – Ти і я
  • 2008 – Забудь мене
  • 2009 – Акордеон
  • 2009 – Reality
  • 2010 – Shout It Out
  • 2010 – Бам Бам
  • 2011 – Get You

Кліпи

  • 2006 – Літо
  • 2006 – Російські забили
  • 2007 – Аліса
  • 2007 – Зараз або ніколи
  • 2008 – Нова Російська Калинка
  • 2008 – Забудь мене
  • 2010 – Shout It Out
  • 2010 – Бам Бам

Фільмографія

  1. Мрії Аліси (серіал) (2006)
    … Алекс
  2. Привіт, Кіндер! (2008)
    … Максим Ізотов
  3. Золото скіфів (серіал) (2009)
    … Гліб
  4. Глухар. Приходь, Новий рік! (ТВ) (2009)
    … "Сергій Звєрєв"
  5. Другі (серіал) (2009)
    … Карамишев
  6. Незакінчений урок (2009)
    … Ігор
  7. Фобос. Клуб страху (2010)
    … Женя
  8. У лісах і на горах (серіал) (2010)
    … Олексій
  9. П'ятницький (серіал) (2010)
    … співак Сіма Волан
  10. Класні мужики (серіал) (2010)
    … Антоніо
  11. Ведмежий кут (серіал) (2010)
    … Серьога
  12. Брат і сестра (2011)
    … Василь
  13. Москва.ru (2011)
    … Віталій
  14. Одного разу в Ростові (серіал) (2011)
    … Боб
  15. Самогубці (2011)
    … Олексій
  16. Тріск (2011)
    … Сірий

Джерела інформації:

  • vokrug.tv – персони: Олексій Воробйов;
  • 7d.org.ua – новини: Олексій Воробйов;
  • kinopoisk.ru – коротка інформація;
  • ru.wikipedia.org – Вікіпедія: Воробйов, Олексій Володимирович (музикант).

Новини, чутки і фото можна знайти за наступними посиланнями:

  • alekseyvorobyov.ru – офіційний сайт Олексія Воробйова: новини, музика, відео, фото;
  • 7d.org.ua – новини, чутки;
  • photo.i.ua – фото;
  • alekseyvorobjev-fan.ru – фото.

Завантажити пісні Олексія Воробйова можна за наступними посиланнями:

  • q00p.ru – пісні;
  • emusic.md – пісні.

Додатково на Vidpo.net:

  • В яких фільмах знімалася Христина Асмус?
  • В яких фільмах знімався Зак Ефрон?
  • В яких фільмах знімався Джаред Лето?
  • В яких фільмах знімався Ед Вествік?
  • В яких фільмах знімався Йен Сомерхолдер?
  • В яких фільмах знімався Джозеф Гордон-Левітт?
  • В яких фільмах знімався Алекс Петтіфер?
  • В яких фільмах знімався Ченнінг Татум?

Category: Музика

Comments (Прокоментуй!)

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Leave a Reply