В яких фільмах знімалася Кемерон Діаз?

Кемерон Мішель Діаз (англ. Cameron Michelle Diaz; народилася 30 серпня 1972 року в Сан-Дієго, штат Каліфорнія) – американська кіноактриса.

Фільмографія:

- 2010 Шрек 4 (The Next Shrek) … Princess Fiona (голос)

- 2009 Посилка (Box, The) … Norma Lewis

- 2009 Мій ангел-охоронець (My Sister's Keeper) … Sara Fitzgerald

- 2008 Одного разу у Вегасі (What Happens in Vegas) … Joy McNally

- 2007 Шрек Третій (Shrek the Third) … Princess Fiona (голос)

- 2006 Відпустка по обміну (Holiday) … Amanda Wood

- 2005 Подалі від тебе (In Her Shoes) … Maggie Feller

- 2004 Шрек 2 (Shrek 2) … Princess Fiona (голос)

- 2003 Ангели Чарлі 2: тільки вперед (Charlie's Angels: Full Throttle) … Natalie Cook

- 2002 Банди Нью-Йорка (Gangs of New York) … Jenny Everdeane

- 2002 Особлива думка (Minority Report) … Woman on Metro

- 2002 Милашка (The Sweetest Thing) … Christina Walters

- 2001 Ванільне небо (Vanilla Sky) … Julianna 'Julie' Gianni

- 2001 Шрек (Shrek) … Princess Fiona (голос)

- 2001 Невидимий цирк (The Invisible Circus) … Faith

- 2000 Ангели Чарлі (Charlie's Angels) … Natalie Cook

- 2000 Жіночі таємниці (Things You Can Tell Just by Looking at Her) … Carol Faber

- 1999 Щонеділі (Any Given Sunday) … Christina Pagniacci

- 1999 Бути Джоном Малковичем (Being John Malkovich) … Lotte Schwartz

- 1999 Чоловік жіночий фільм (Man Woman Film) … Random Celebrity

- 1998 Дуже дикі штучки (Very Bad Things) … Laura Garrety

- 1998 Всі без розуму від Мері (There's Something About Mary) … Mary Jensen

- 1998 Страх і ненависть у Лас-Вегасі (Fear and Loathing in Las Vegas) … Blonde TV Reporter

- 1997 Життя гірше звичайного (A Life Less Ordinary) … Celine Naville

- 1997 Весілля кращого друга (My Best Friend's Wedding) … Kimberly Wallace

- 1997 Шантаж (Keys to Tulsa) … Trudy

- 1996 Як втриматися на плаву (Head Above Water) … Nathalie

- 1996 Відчуваючи Міннесоту (Feeling Minnesota) … Freddie Clayton

- 1996 Тільки вона єдина (She's the One) … Heather Davis

- 1995 Остання вечеря (The Last Supper) … Jude

- 1994 Маска (The Mask) … Tina Carlyle

Джерела (сайти з інформацією про актрису):

  • allstars.pp.ru;
  • kinopoisk.ru;
  • kinomania.ru

Category: Кіно і телебачення

Comments (Прокоментуй!)

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Leave a Reply