В яких фільмах знімалася Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Заворотнюк народилася 3 квітня 1973 року в місті Астрахань. Її нагороди многочисл:

  • Заслужена артистка РФ (2006);
  • Лауреат премії Золотий Остап "За кращу жіночу комедійну роль»;
  • Лауреат премії Обкладинка Року «Відкриття року»;
  • Лауреат премії «Top X Sexy» «Найсексуальніша актриса»;
  • Лауреат премії ТЕФІ «Виконавиця жіночої ролі в телевізійному фільмі / серіалі»;
  • Лауреат премії «Золота сімка» в номінаціях «Вітчизняна актриса секс-символ», «Краща актриса»;
  • Лауреат премії журналу «Теленеделя» в номінації «Краща телеактрисою року»;
  • Лауреат премії Glamour «Телевізійна актриса року»;
  • Лауреат премії ФСБ у номінації «акторська робота».
  • Фільмографія А. Заворотнюк:

  • 1991 – Машенька;
  • 1993 – Відважна парочка;
  • 2001 – Недоторканий;
  • 2001 – Спадкоємець;
  • 2004 – Моя прекрасна няня (телесеріал);
  • 2007 – Код Апокаліпсису;
  • 2007 – Шекспіру і не снилося;
  • 2007 – Артефакт;
  • 2008 – Неідеальна жінка.
  • Театр О. Табакова:

  • «Пристрасті по Бумбараш»;
  • «100 ієн за послугу»;
  • «Анекдоти»;
  • «Блоксі-блюз»;
  • «Ще Ван Гог»;
  • «Зоряна година за місцевим часом» «Ідіот»;
  • «Мистецтво»;
  • «Камера обскура»;
  • «Кімната сміху»;
  • «Любов як мілітаризм»;
  • «Матроська тиша»;
  • «Міф про Дон-Жуана»;
  • «На всякого мудреця досить простоти»;
  • «На дні»;
  • «Не все котові масниця»;
  • «Звичайна історія»;
  • «Небезпечні зв'язки»;
  • «Батько»;
  • «Останні»;
  • «Визнання авантюриста Фелікса Круля»;
  • «Прощайте … і плещемо у долоні »;
  • «Псих»;
  • «Секс, брехня і відео»;
  • «Смертельний номер»;
  • «Старий квартал»;
  • «Сублімація любові».
  • Театр А. Чехова:

  • «Вечеря з дурнем»;
  • «Все як у людей».
  • Джерела:

    _____________________________________________________________________________

    • Стаття про Анастасію Заворотнюк на порталі "Люди";
    • Неофіційний сайт Анастасії Заворотнюк.

    _____________________________________________________________________________

    Цікаве від Генон:

    _____________________________________________________________________________

    • Де в інтернеті можна прочитати про Анастасію Заворотнюк і Сергія Жигунова?
    • Де безкоштовно скачати відеофільми?
    • Які кінотеатри є в Іжевську?
    • Де в інтернеті є сайти кінотеатрів Саратова?
    • Що таке кінопремія "Оскар"?
    • Де в інтернеті можна подивитися афішу кінотеатру 5 зірочок в Москві?
    • Де можна безкоштовно скачати саундтреки з фільму "Гардемарини, вперед!"?
    • В яких фільмах знімався Юрій Гальцев – гуморист, артист естради і кіно?
    • Де в інтернеті можна подивитися афішу московських кінотеатрів?

    _____________________________________________________________________________


    Category: Кіно і телебачення

    Comments (Прокоментуй!)

    There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

    Leave a Reply