Натуральна косметика для здоров'я шкіри

 Натуральна косметика для здоров'я шкіриКорисні поради по догляду за шкірою. Натуральна косметика для здоров'я шкіри

Вибір косметики не зобов'язаний грунтуватися на дзвінком найменуванні і вартості, як би на це ні акцентувала реклама. Вам підійде не кожен дорогий крем або серум у витонченій коробочці, а виключно персонально сприятливий для вашої шкіри.

Склад компонентів, як правило, надрукований в інструкції. Прочитайте його. Сконцентруйтеся на наявність в косметиці природних елементів – тому як вони набагато енергійніше засвоюються і, основне, з більшою корисністю впливають на вашу шкіру, ніж креми та маски, сформовані на базі хімічного синтезування.

Натуральна косметика більше підходить до складу наших клітин і тому не викликає алергій, чудово підживлюючи, оберігаючи і припиняючи застарівання шкірних покривів. В інструкції косметичного засобу компоненти розміщуються в міру зниження їх кількісного вмісту в цьому складі.

Якісне косметичний засіб містить цілий ряд природних продуктів: рослинні і тваринні масла; мінерали, що входять до складу морської солі; екстракти лікарських рослин; природні кислоти та інше.

Масла рослинного походження. Їх іменують маслами-основами. Вони мають у своєму розпорядженні властивостями зволоження, пом'якшення, живлення шкірних покривів, в них містяться вкрай важливі для існування шкірних клітин вітаміни, жирні кислоти і антиоксиданти. Зволожуючим впливом володіють: абрикосове, персикове, соєва, мигдальне, соняшникова олії, а також масло, вироблене з жожоба. Шкіра отримує досить різне харчування, коли її протирають маслами плодів авокадо, какао, ши і оливкового дерева. Косметика для омолодження містить в собі: сезамову і морквяне масла; надзвичайно корисним для старіючої шкіри є масло, вичавлений з кісточок винограду, олія бурачника і масло, одержуване з паростків пшениці.

Морська сіль. Знаменита якість солі поглинати і стримувати в собі вологу виявляється повною мірою при введенні її до складу косметичних кремів і масок. Косметичний засіб на підставі збагаченої мінералами солі Мертвого моря є абсолютно шкідливою і високорезультативних для підтримки балансу рідини в верхньому і поглиблених шкірних шарах. Сіль застосовується для природного очищення і відлущування відмерлих клітин шкіри. Її застосовують в якості ключового елемента в складі пілінгу. Мимохідь в канали, морська сіль підживлює клітини потрібними мінералами, які в чималій різноманітті зосереджені в її формулі.

Морський перли. Порошок з морського перлів, кількість якого в складі косметики говорить про підвищений якість продукту, забезпечує оновлення клітин шкіри і глушить запалення в них. Енергійна регенерація шкірних клітин гальмує її старіння. При істотного змісті порошку перлів у формулі речовини по догляду за шкірою виявляється істотний відбілюючий і антізагарний ефект.

Гіалуронова кислота. Сьогодні за гіалуроновою кислотою зафіксувалася слава одного з кращих агентів зволоження. Її включають в косметику для обличчя виділяється збільшеною надійністю. Вплив гіалуронової кислоти поширюється також на рішення шкірних проблем, тому що це відмінне бактерицидну, антівовоспалітельное і ранозагоювальний засіб.

Молочна кислота. Природний продукт, вироблений при ферментації молочних продуктів або пива, має властивості зволожувати і освітлювати шкірний покрив, більше того, має у своєму розпорядженні слабовираженним протизапальним ефектом. Суха, позбавлена вологи, в'яла шкіра під впливом косметики, в якій полягає молочна кислота, за короткий час припиняє прискорювати відчуття стягнутості, яснішає і виглядає більш бадьорою.

Сквалан. Так називається прозоре масло з печінки акули. Його включають в косметику для пом'якшення шкірних. Специфіка даного продукту міститься в тому, що при накладенні на поверхню тіла або обличчя він в одну мить закрадається всередину, не залишаючи відбитків у вигляді масляної плівки і не засмічуючи пори. Внаслідок цього сквалан включається в складову частиною в засіб по догляду для кожного виду шкіри. Ефект його впливу проявляється в отриманні шкірою м'якості, ніжності і шовковистості.

Ланолін. Ця речовина подібне жиру, одержуване на основі жирової змащення овечої вовни. Ланолін використовується як пом'якшувальну інгредієнта в косметичних засобах для догляду за шкірою збільшеною сухості. Його немає у складах для догляду за жирною шкірою і шкірою, що володіє прищами. Під впливом ланоліну шкіра робиться м'якою і персиково-бархатистою. 

Журнал корисних порад.


Category: Красота, здоровье

Comments (Прокоментуй!)

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Leave a Reply