Який ріст у Кріс Хемсворт?

Кріс Хемсворт

(Chris Hemsworth)

  • кар'єра – актор.
  • зростання – 1.91 м.
  • дата народження – 11 серпня, 1983.
  • знак зодіаку: лев.
  • місце народження – Мельбурн, Вікторія, Австралія.
  • жанри – драма, бойовик, трилер.
  • дружина – Ельза Патакі, Jamie Kane.

Ранні роки

Хемсворт народився і виріс в Мельбурні, в родині Леоні і Крейга Хемсворт. Пізніше, разом зі своєю родиною, він переїхав до Phillip Island, на південь від Мельбурна. Його старший брат Люк і молодший брат Лайам Хемсворт також актори. Першою роботою в кіно була невелика роль в австралійському серіалі «Сусіди», в якому також знімалися його брати. Хемсворт відвідував Heathmont Secondary College в Мельбурні.

Кар'єра
У 2004 році він отримав роль Кіма Хайда в серіалі «Додому і в путь» і переїхав в Сідней, щоб приєднатися до акторського складу. За час роботи в серіалі, два рази був номінінантом на Logie Award, але переміг все в одній номінації в категорії Most Popular New Talent (2005). Кріс покинув серіал в 2007 році.

У 2009 році Хемсворт грав Джорджа Кірка, у фантастичному бойовику Джей Джей Абрамса «Зоряний шлях». У цьому ж році отримав другорядну роль у фільмі «Ідеальна втеча» з Мілою Йовович.

Навесні 2010 вийшов фільм режисера Стіва Андерсона «Великі гроші». Кріс грає бідного хлопця, Сема Пелая. «Великі гроші» дебют Хемсворт в Голлівуді, так як це була перша роль, на яку він був затверджений після прибуття в США.

У 2011 році намічено три фільми, в яких Кріс грає головні ролі: ремейк «Червоний світанок» про підлітковому партизанському загоні «Росомахи», «Хатина в лісі» від режисера знаменитого серіалу «Залишитися в живих» і епічний бойовик «Тор», про пригоди зарозумілого і могутнього воїна Тора, чиї безрозсудні вчинки відроджують давню війну в Асгарді.

Особисте життя
З початку 2005 по червень 2006 року, Хемсворт зустрічався зі своєю партнеркою по серіалу «Додому і в шлях» Ізабель Лукас. Вони залишаються близькими друзями і працювали разом в рімейку «Червоний світанок».

Хемсворт одружений на іспанській актрисі Ельзі Патакі, з якою він познайомився на початку 2010 року. Вони оголосили про свої відносно 25 вересня 2010 і одружилися через три місяці.

Фільмографія

  1. Месники (2012).
  2. Хатина в лісі (2011).
  3. Червоний світанок (2011).
  4. Тор (2011).
  5. Ollie Klublershturf vs the Nazis (2010).
  6. Великі гроші (2009).
  7. Ідеальна втеча (2009).
  8. Зоряний шлях (2009).
  9. Такий різний Фергус Макфайл (серіал) (2004).
  10. Маршалл Лоу (серіал) (2002).
  11. Гвен Джонс – учениця Мерліна (серіал) (2002).
  12. Додому і в путь (серіал) (1988 – …).
  13. Сусіди (серіал) (1985 – …).

Джерела інформації:

kinopoisk.ru – коротка інформація;

en.wikipedia.org – Вікіпедія: Хемсворт, Кріс.

Новини, чутки і фото можна знайти за наступними посиланнями:

spletnik.ru – новини, чутки;

kinopoisk.ru – фото;

fanpix.net – фото;

imdb.com – фото;

kinonews.ru – новини, чутки.

Скачати фільми з актором можна за наступними посиланнями:

bigtracker.ru – фільми;

kinokopilka.tv – фільми;
videogid.net – фільми.


Category: Кіно і телебачення

Comments (Прокоментуй!)

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Leave a Reply