Який офіційний сайт співачки Шер (Cher)? – Ч. 2

Незабаром її звинуватили в опортунізмі, але Шер продовжувала сумувати. Відкрито, віддаючи данину пам'яті Боно в сентиментальному випуск на CBS, і називаючи своє горе «тим, що вона ніколи не планувала пережити».

Оговтавшись після трагедії, знову оновлена Шер випустила восени 1998 року новий альбом Believe, відзначивши тим самим черговий зліт її кар'єри. Блискучий збірка танцювальних треків незабаром зайняв перші місця практично у всіх європейських хіт-парадах і став найбільш продаваним альбомом за весь час її 35-річної кар'єри. У березні 1999 року альбом протягом чотирьох тижнів займав перше місце в American Top 40. Вона стала самою старшою за віком співачкою, що займала перше місце в чарті.

У травні 1999 року Шер додала до своєї фільмографії картину Франко Дзеффіреллі Tea With Mussolini, в якій вона знімалася разом з Джуді Денч, Маггі Сміт і Джоан Плоурайт. В цей же час вона почала великий концертний тур.

В кінці 2000 року Cher випустила незвичайний альбом. Майже всі пісні на ньому написані їй самій у 1994 році, а в якості бонус-треку до альбому включена ніколи раніше не випускалася пісня Sonny & Cher. Ця пісня була написана в 1971 році і протестувала проти війни у В'єтнамі. Альбом «Not.com.mertial» поширювався через Інтернет, всі доходи від нього Шер направила на благодійні цілі.

У квітні 2001 року Cher разом з Еросом Рамазотті записала сингл «Piu Che Puoi», який став європейським хітом.

До кінця 2001 року Шер був записаний новий альбом «Living Proof» (36-й за всю її музичної кар'єру!). Над альбомом Cher працювала разом з Полом Беррі, Стівом стирчить і Марком Тейлором – командою, яка стоїть за її грандіозним поверненням на музичну сцену в 98 році. Крім того, альбом продюсували ті ж люди, що і «Believe» (Марк Тейлор і Брайан Роулінгс). Крім цієї талановитої команди над диском працювали Рік Ноулез, відомий по роботах з Мадонною, Селін Діон і Белінда Карлайл, а також британський музикант Чікейн і норвезька група «Star Gate».

Випуском цього альбому Шер знову довела собі й усьому світові що вона знаходиться на піку своєї музичної кар'єри, що вона все ще гарна, що її голос звучить чудово і … Cher оголосила що збирається покинути сцену, а її концертний тур «Living Proof» буде останнім в її кар'єрі!

Спочатку прощальний тур Cher «Living Proof – The Farewell Tour» планувався на два місяці осені 2002 року, але продюсер концертів Роджер Девіс, який проводив прощальні концерти Тіни Тернер, отримав таку кількість заявок з усього світу на виступи Cher, що тур розтягнувся більш ніж на рік, а гастрольний маршрут включив в себе крім США і Канади, Європейські країни і навіть Росію (виступи в Москві 21 і 22 червня 2004 року, в Пітері – 24 червня).

У 2003 році був випущений черговий збірник кращих пісень Шер «The Very Best Of Cher», дуже тепло прийнятий шанувальниками співачки, а також DVD із записом одного з концертів «The Farewell Tour» і концертний альбом «Live The Farewell Tour».

У самому кінці 2003 року Шер записала дует з Родом Стюартом (Rod Stewart) «Bewitched, Bothered & Bewildered» для його альбому «The Great American Songbook Vol.2».

В кінці 2003 року на екрани кінотеатрів виходить комедія «Застряг у тобі» з Шер, Мет Деймоном і Грек Кінер у головних ролях. Спеціально для фільму вона записує пісню «Human», що увійшла в саундтрек фільму.

30 квітня 2005 – завершальна дата туру співачки.

У 2006 році Шер відвідує різні заходи: прем'єри, покази мод і т.д. Восени співачка влаштовує аукціон, на якому вона розпродає величезну кількість своїх речей. Аукціон приносить Шер $ 3.5 млн, перевищивши всі прогнози. За неофіційними даними в грудні 2006 року співачка працює над новим альбомом. Також в її планах випуск власних духів, зйомки в новому фільмі «In the Pink», шоу в Лас Вегасі, намічене на весну 2008 року.

Фанати і критики весь час сперечаються про те, що Шер означає для музики, шоу-бізнесу і поп-культури. Однак безсумнівно одне: Шер дивно наполеглива в досягненні мети і у неї вражаюча здатність до виживання. Важкі випробування, які могли зруйнувати кого завгодно в Голлівуді, тільки зробили Шер ніколи безжурний.

Дискографія:


Студійні альбоми:

  • 1965 – All I Really Want to Do;
  • 1966 – The Sonny Side of Cher;
  • 1966 – Cher;
  • 1967 – With Love;
  • 1968 – Backstage;
  • 1969 – 3614 Jackson Highway;
  • 1971 – Gypsys, Tramps & Thieves;
  • 1972 – Foxy Lady;
  • 1973 – Bittersweet White Light;
  • 1973 – Half-Breed;
  • 1974 – Dark Lady;
  • 1975 – Stars;
  • 1976 – I'd Rather Believe in You;
  • 1977 – Cherished;
  • 1979 – Take Me Home;
  • 1979 – Prisoner;
  • 1980 – Black Rose;
  • 1982 – I Paralyze;
  • 1987 – Cher;
  • 1989 – Heart of Stone;
  • 1991 – Love Hurts;
  • 1995 – It's a Man's World;
  • 1998 – Believe;
  • 2001 – Living Proof.

Збірники:

  • 1968 – Golden Greats;
  • 1974 – Greatest Hits;
  • 1992 – Greatest Hits: 1965-1992;
  • 1999 – Greatest Hits: If I Could Turn Back Time;
  • 1999 – The Greatest Hits;
  • 2003 – The Very Best.

Різне:

  • 1977 – Two the Hard Way;
  • 1990 – Mermaids OST;
  • 2000 – Not.com.mercial;
  • 2003 – Live! The Farewell Tour.

DVD:

  • 1999 – VH1 Divas Live '99;
  • 1999 – Live in Concert;
  • 2002 – VH1 Divas Las Vegas;
  • 2003 – The Farewell Tour;
  • 2003 – The Video Hits Collection;
  • 2005 – Extravaganza: Live at the Mirage.

Фільмографія:

  • 1967 – Добрі часи;
  • 1969 – Честіті;
  • 1982 – Приходь до п'яти на зустріч, Джиммі Дін, Джиммі Дін;
  • 1983 – Силквуд;
  • 1985 – Маска;
  • 1987 – Іствікські відьми;
  • 1987 – Підозрюваний;
  • 1987 – Влада місяця;
  • 1990 – Русалки;
  • 1992 – Гравець;
  • 1994 – Висока мода;
  • 1996 – Якби стіни могли говорити;
  • 1999 – Чай з Муссоліні;
  • 2003 – Застряг в тобі.

Турне:

  • 1989 – Heart of Stone Tour;
  • 1991 – Love Hurts Tour;
  • 1999 – Do You Believe? Tour;
  • 2002 – The Farewell Tour.

Телебачення:

  • 1970 – Комедійний годину Сонні і Шер;
  • 1975 – Cher Show;
  • 1978 – Cher … Special;
  • 1979 – Cher … and Other Fantasies;
  • 1998 – Sonny & Me: Cher Remembers.

Джерела інформації:

  • cherlove.net – двомовний (англійська і російська версії) фан-сайт співачки Шер;
  • ru.wikipedia.org – стаття про Шер.

Додатково по темі:

  • sing365.com – тексти пісень співачки англійською.


Category: література

Comments (Прокоментуй!)

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Leave a Reply