Як виїхати до Іспанії, поради як відлетіти

jak viihati do ispanii poradi jak vidletiti 1 Як виїхати до Іспанії, поради як відлетітиКорисні поради туристам. Як виїхати до Іспанії

З Росії можна полетіти в аеропорти Барселони, Мадрида, Валенсії, Кордови і багато інших. Однак простий покупки авіаквитка недостатньо, необхідно дотримати всі умови візового режиму і формальності, без виконання яких до Іспанії просто не пустять.

Полетіти в Іспанію

Якщо ви подорожуєте самостійно, перше, що потрібно зробити, купити авіаквиток. Оберіть аеропорт, який вам необхідний, і на сайтах авіаперевізників уточніть, чи є рейси саме в цю точку на карті Іспанії. На сайті забронюйте квиток і оплатіть за допомогою банківської карти або іншим способом, що задовольняє авіакомпанію, наприклад, через платіжні системи. На вашу поштову скриньку прийде електронний квиток або маршрут-квитанція, що підтверджує, що послуга по перельоту буде надана.

Забронюйте готель на той період, поки ви будете перебувати в Іспанії. Це можна зробити на спеціалізованих сайтах з бронювання місць у готелях і хостелах. Виберіть місто, в якому ви маєте намір жити, визначите для себе зоряний статус готелю і сміливо бронюйте. Оплата здійснюється за допомогою банківської карти в режимі он-лайн. Ви отримаєте електронне підтвердження про те, що номер у потрібному готелі заброньовано на ваше ім'я.

Купуйте медичну страховку. Це можна зробити в офісі страхової компанії. Поліс називається «страхування виїжджаючих за кордон». У середньому, вартість такої послуги на один день становить 0,6-1 євро на добу. Здавалося б, можна заощадити і не купувати поліс, але на кордоні можуть перевірити його наявність, або відмовити у видачі візи.

Тепер пора отримати візу. Для цього буде потрібно діючий мінімум 3 місяці після закінчення поїздки закордонний паспорт, анкета, заповнена у двох примірниках, 2 фотографії встановленого зразка, копії попередніх закордонних паспортів та їх оригінали, копія внутрішнього паспорта. До цього значного пакету документів прикладіть підтвердження готелю, медичну страховку і авіаквиток, а також довідку з місця роботи або навчання та виписку з банківської карти за останні 6 місяців. Візовий центр розгляне вашу заявку протягом терміну від 2 днів (термінова віза). З отриманої візою, підтвердженням броні готелю, авіаквитком і страховкою вас впустять до Іспанії.


Category: Отдых, туризм

Comments (Прокоментуй!)

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Leave a Reply